Velkommen

Østfold kennel og hundesenter er en kennel og et hundesenter i Hobøl Kommune. Vi har et hundesenter med overnattingsmulighet til ca. 20 hunder. Vi kan også dressere din hund mens den er her i pensjon. Vi arrangerer apportkurs, dressurkurs, unghundskurs, ro i oppflukt og skudd, samt privattimer. Vi har også aversjonsdressur med hund/sau.

Kenneldelen er nybygd i 2015 og hvert rom har direkte utgang til egen luftegård. Vi skal ikke ha mange hunder oppstallet for å kunne gi hver enkelt hund et godt opphold her hos oss. I 2018 sto det ferdig en ny avdeling med fliser på gulv og vegger, direkte utgang til stort lufteområde og varmepumpe på veggen for kjøligere eller varmere dager. 

Vi har også et 50 mål stort lufteområde med viltgjerde rundt.

Østfold kennel og hundesenter har godkjennelse fra Mattilsynet og det som tidligere het Hobøl Kommune, nå Indre Østfold kommune.

Har du spørsmål eller ønsker oppstalling til din hund ta kontakt med Jostein på tlf.: 90166100.  Eller send en e-post til josteingrav@gmail.com. Henvendelser sendt til denne siden blir ikke fulgt opp daglig.

div3

10 tanker om “Velkommen”

 1. Jeg har vært hos Jostein 5-6 ganger i juli/august og trent min 10 mnd gamle KV med due og rapphøns. Det har vært utrolig bra. Jostein tilrettelegger og gjennomfører privattimer på en veldig god måte. Her får man lov å jobbe i ro med hunden sin alene, eller sammen med Jostein og lære av ham. Men Jostein trenger seg ikke på, og utgir seg ikke for å være expert – hvilket er veldig behagelig. Du er en glimrende coach Jostein !

  Fasilitetene er kjempeflotte!

  Likt av 1 person

   1. Jeg hadde min Engelsk Setter Sir Bob hos Jostein i 5 uker i sommer. Jeg hentet Bob i god form og et par kg lettere. Kennelet har store luftegårder der hundene løper sammen og får utfolde seg. Jeg vil anbefale Kennelet på det varmeste. Vi hadde også trening på støkk på duer som ble svært verdifullt for Bob. Det blir ikke siste gang jeg har Bob hos Jostein. Hilsen Per Arne Thomassen og Sir Bob

    Likt av 1 person

 2. Jeg hadde min 9 mnd gammel Engelsk Setter Sir Bob hos Jostein 5 uker i sommer. Fikk ham tilbake i fin form og 2 kg lettere 🙂 Store luftegårder der hundene fikk løpe fritt og leke gjør at hundene får nok mosjon. Vi hadde også Bob på svært vellykket støkktrening på due. Bob logrer entusiastisk når vi stopper bilen hos Jostein og Bob har tydeligvis fått en kompis i Jostein. Kennelet kan anbefales på det varmeste. Mvh Per Arne Thomassen og Sir Bob

  Likt av 1 person

 3. Vi takker for et fantastisk opphold på Østfold kennel og hundesenter. Vi fikk tilbake en strålende fornøyd hund i god form !
  Hyggelig bekjentskap og flott opphold !
  Vi kommer garantert igjen.

  Likt av 1 person

 4. Vi har en tre år gammel Gordon Setter som har vært på fem ukers sommerleir hos Østfold kennel og hundesenter i sommer. Et praktfullt sted for hunder generelt og fuglehunder spesielt. Jostein er en person som er levende opptatt av at hundene skal ha det bra på alle måter, og har store flotte lufte områder hvor hundene løper fritt. I tillegg er han en aktiv fuglehund mann som har stor kjennskap og forståelse for fuglehundens ulike behov. Vissheten om at hunden din blir så godt ivaretatt gjør at man kan slappe av og nyte ferien. Vi fikk tilbake en glad og frisk hund og kan anbefale Østfold kennel og hundesenter på det varmeste!

  Likt av 1 person

 5. Jostein hadde min 2 år gamle engelsk setter som lå langt etter i jaktdressur. Etter 5 dager fikk jeg tilbake en hund som er klar for jakta i år!
  Tusen takk Jostein

  Likt av 1 person

 6. Vi har vært hos Jostein 4 ganger i sommer. 3 ganger med dressur/oppfrisknings trening på stand, reis, støkk og RIO (Ro i oppflukt) ES Wilma hadde i tillegg 1 ukes pensjonat opphold i flotte og rolige omgivelser da eier m/kone var utaskjærs. Vi hentet en glad hund som tydeligvis hadde hatt en fin ferie. Jostein er en behagelig person å samarbeide med når det gjelder trening. Han forklarer tydelig om hvordan økta skal legges opp, og lytter villig også til eiers ønsker. Hans erfaringer og smittsomme entusiasme kan trygt anbefales til uerfarne så vel som til erfarne hundeeiere. Wilma og jeg kommer tilbake! Ha en glad sommer!
  Mvh. ES Wilma og Petter Kr. Saltnæs

  Likt av 1 person

 7. Hei vi er to jenter på 14 fyller 15 tidlig neste år, vi lurte på om det var mulig å få deltids jobb hos dere etter skolen?

  Likt av 1 person

  1. Hei! Takk for hyggelig henvendelse. Beklager sent svar, vi sjekker ikke denne siden så ofte. Foreløpig er det ikke behov for det. Men ta kontakt nærmere sommeren. Telefonnummeret mitt er 90166100. Mvh Jostein

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s